We zijn begonnen

Bij Jan is begonnen. Tijdens een gezellige bijeenkomst bij BINT in Sint-Michielsgestel overhandigde naamgever burgemeester Jan Pommer (links op de foto) gistermiddag namens de gemeente een aanmoedigingscheque. Daarmee kunnen de inschrijvingskosten van de Kamer van Koophandel en het openen van een bankrekening worden betaald.

Bij Jan gaat, naar voorbeeld van zusje Bij Jet in Schijndel, inwoners van de gemeente Sint-Michielsgestel helpen bij het vinden van een baan. Voorzitter Laurens van Voorst (rechts op de foto) legde uit dat de coaches van Bij Jan dat doen door intensieve begeleiding op maat te leveren en door sociale en zakelijke netwerken in het dorp in te zetten. Het is een aanpak die werkt, zo leert het Schijndelse voorbeeld.

Bij Jan maakt, zoals het Brabants Dagblad terecht schreef, een vliegende start. Al voor de stichting is begonnen, hebben zich al vijf mensen gemeld die wel wat hulp kunnen gebruiken bij het vinden van werk.

Bij Jan krijgt gratis onderdak bij en van BINT en is daar op werkdagen elke ochtend te vinden. We gaan op deze site binnenkort de teamleden en bestuurders van Bij Jan voorstellen. En we doen verslag van onze prestaties. Volg ons op Facebook en u mist geen bericht.