Bel of mail ons!

We zijn dagelijks aan het werk, vanuit Meander in Sint-Michielsgestel of Den Durpsherd in Berlicum, voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben op zoek naar (vrijwilligers)werk. Mail (info@bij-jan.nl) of bel (06-22394957) ons! Dan maken we een afspraak!

Elke woensdag in de Meander

Bij Jan houdt elke woensdagochtend spreekuur in De Meander in Sint-Michielsgestel. U kunt ons vinden in het café.

Vanzelfsprekend zijn we er ook op afspraak. Kwestie van even bellen of mailen. Zie daarvoor de pagina Contact.

Ontbijten met Jan

Bij Jan doet mee aan het Ontbijtfestival van en in De Meander in Sint-Michielsgestel.

Van twaalf tot één houdt Mirjam van Esch, begeleidster Bij Jan en Bij Jet (Schijndel) een presentatie voor mensen die (ander) werk zoeken. Wat zijn de do’s en don’ts en wat kan Bij Jan voor je betekenen?

Wat een cadeau!

We werden er bijna verlegen van. Oud-burgemeester Jan Pommer overhandigde bestuurders van Bij Jan vanavond een cheque van maar liefst € 2750.

Pommer liet weten dat hij bij zijn afscheid als cadeau het liefst een financiële bijdrage ontving voor twee door hem uitgekozen doelen: de Vincentiusvereniging van Sint-Michielsgestel en Bij Jan.

‘Het is een aardig bedrag geworden’, zei Pommer toen hij voorzitter Laurens van Voorst belde om een afspraak te maken. De ontmoeting was vanavond in ontmoetingscentrum De Litserborg in Den Dungen.

Noem dat maar een aardig bedrag.

Bij Jan is ontzettend blij met het geld en gaat het gebruiken om het aantal adviseurs, de dames en heren die helpen bij het vinden van werk of dagbesteding, op termijn uit te breiden. Ook wil Bij Jan statushouders bijstaan.

Overigens gaat het hartstikke goed met Bij Jan. In negen maanden tijd vonden al zestien mensen betaald werk. Daarnaast waren er succesvolle trajecten die uitmondden in een verwijzing naar WSD, een opleiding of vrijwilligerswerk.

Even dakloos, maar wel openBij Jan heeft vandaag haar spullen bij Bint aan de Semenarielaan opgehaald en tijdelijk opgeslagen bij zusje Bij Jet in Schijndel. Op 26 augustus nemen we onze intrek in De Meander.

We zijn dus even dakloos, maar zijn niettemin gewoon open. Wie ons nodig heeft, kan een mailtje sturen. We reageren snel.