Nara Fondant Martirosjan

Fondant zou bij Nara Martirosjan uit Sint-Michielsgestel zomaar haar ‘middle name’ kunnen zijn, zoals ze dat in Amerika en Engeland noemen – want Nara weet evenveel van fondant als wij van Bij Jan weten van mensen aan werk helpen.

Wij hebben al best wat cv’s voorbij zien komen, maar die van Nara is een verhaal apart. Dat is geen cv om te lezen, maar om te bekijken. Een fotocollage waarvan het water in je mond loopt. U voelt hem al: dat A4-tje staat vol foto’s van werkelijk prachtige fondanttaarten.

Nara wil van dat bakken van taarten haar werk maken. Voor u denkt dat ‘fondanttaarten bakken’ wel heel specifiek is: koekjes en ander banket mogen ook.

Vanzelfsprekend bellen wij banket-bakkend Sint-Michielsgestel en omstreken plat, maar een beetje hulp kunnen we wel gebruiken. Dus als u nou toevallig weet dat een banketbakker wel wat hulp kan gebruiken: laat het ons weten. Het hoeft geen fulltime baan te zijn. Integendeel zelfs – dat is voor Nara momenteel iets te veel van het goede. Maar werken wil ze. Want van een bijstandsuitkering wordt ze niet vrolijk. Dus mail: info@bij-jan.nl.

Wat zegt u? Moet Nara zich aanmelden voor de nieuwe reeks van ‘Heel Holland Bakt’? Dacht u nou echt dat ze daar zelf niet aan heeft gedacht?